Business Core Eindhoven organiseert door het jaar heen verschillende interessante lunchlezingen in samenwerking met bedrijven uit verschillende zakelijke vakgebieden om studenten te laten kennis maken met deze bedrijven.

Newpublic staat voor jong talent met veranderkracht. Onze trainees binnen de lokale overheid willen graag van toegevoegde waarde zijn en nemen een frisse blik met zich mee. Je zult daarvoor niet alleen uit het juiste hout zijn gesneden, je hebt ook ervaring nodig. Ervaring waarmee je competenties verder ontwikkelt, lessen uit de praktijk leert en ontdekt op welke plek je optimaal tot je recht komt. En om die redenen beginnen onze trainees met een traineeship bij Newpubic. Wij geloven in de kracht van jong talent om veranderingen in gang te zetten. Dat geloven onze opdrachtgevers ook. Heb jij die motivatie om het verschil te maken en jouw ervaringen hierin mee te nemen?

Ben je geïnteresseerd om meer te leren en om in contact te komen met dit bedrijf, onder het genot van een lekkere, kosteloze lunch? Schrijf je dan in door middel van het onderstaande contactformulier. 

    Hoe ben je bij Business Core Eindhoven gekomen? (verplicht)
    FacebookMailingWebsiteVriend/studiegenootPromotie op de TU/ePromotie op Fontys

    Gaat u akkoord met het delen van uw studievoortgang met het deelnemende bedrijf?
    Ik ga akoord

    Ik wil graag de nieuwsbrief van Business Core Eindhoven ontvangen