Business Core Eindhoven organiseert door het jaar heen verschillende interessante lunchlezingen in samenwerking met bedrijven uit verschillende zakelijke vakgebieden om studenten te laten kennis maken met deze bedrijven.

Deltares is een onafhankelijk instituut voor toegepast onderzoek op het gebied van water en ondergrond. Wereldwijd werken we aan slimme oplossingen, innovaties en toepassingen voor mens, milieu en maatschappij.Vanuit het perspectief van water, ondergrond en infrastructuur werken we aan vier Missiegebieden waarin we onze bijdragen aan de internationale en Nederlandse agenda’s en opgaven vastleggen: Toekomstige delta’s, Duurzame delta’s, Veilige delta’s en Veerkrachtige infrastructuur. Het beheren van dichtbevolkte en kwetsbare gebieden is complex, daarom werken we nauw samen met overheden, bedrijven, andere onderzoeksinstituten, universiteiten en NGO’s in binnen- en buitenland.

Ben je geïnteresseerd om meer te leren en om in contact te komen met dit bedrijf, onder het genot van een lekkere, kosteloze lunch? Schrijf je dan in door middel van het onderstaande contactformulier. 

    Hoe ben je bij Business Core Eindhoven gekomen? (verplicht)
    FacebookMailingWebsiteVriend/studiegenootPromotie op de TU/ePromotie op Fontys

    Gaat u akkoord met het delen van uw studievoortgang met het deelnemende bedrijf?
    Ik ga akoord

    Ik wil graag de nieuwsbrief van Business Core Eindhoven ontvangen