Woensdag 16 november 2022 zal Orde van Octrooigemachtigden een lunch lezing verzorgen in samenwerking met Business Core Eindhoven! De lunch lezing zal plaatsvinden om 12:30 in atlas 2.225 en zal 1 uur duren.

Heb je een technische of exacte achtergrond en wil je dit combineren met het recht? Heb jij affiniteit met techniek en innovatie, maar ook met taal en communicatie? Dan is deze lunchlezing iets voor jou! Orde van Octrooigemachtigden werken op het snijvlak van technologie, recht en bedrijfsstrategie en adviseren hun klanten over technologieontwikkeling. Heb je een exacte of technische opleiding op masterniveau, dan kun je octrooigemachtigde worden met een driejarige juridische vervolgopleiding. Je adviseert uitvinders over het beschermen van kennis, producten en ideeën op het gebied van werktuigbouwkunde, elektrotechniek, scheikunde, natuurkunde en meer. Orde van Octrooigemachtigden is de overkoepelende beroepsorganisatie voor alle Nederlandse Octrooigemachtigden en vertelt je graag meer over het beroep van octrooigemachtigde tijdens deze lunchlezing. De lunchlezing zal plaatsvinden op 16 november in Atlas 2.225. Gratis lunch van Bakkertje Bol inbegrepen!

Meer weten over Orde van Octrooigemachtigden? Kom dan naar de lunchlezing! Aanmelden kan via het onderstaande formulier:

    Gaat u akkoord met het delen van uw studievoortgang met het deelnemende bedrijf?
    Ik ga akoord