We zijn enthousiast en trots om ons nieuwe jaarlijkse evenement aan te kondigen: Perspective. Perspective zal elk jaar terugkomen rond de oktober maand. Het evenement is kleinschaliger en gericht op studenten die verder in hun loopbaan zitten. Het evenement zal voor ongeveer 40 studenten en 4 bedrijven zijn. Ons doel met perspective is het faciliteren van het opbouwen van de communicatie en relatie tussen bedrijven en studenten. COVID-19, de huidige pandemie, heeft een grote impact gehad op onze maatschappij en industriën. Elk bedrijf heeft moeten leren omgaan met deze crisis. Daarom was het thema van perspective 2020 ‘Managing a Crisis’. 

Het programma van Perspective 2021 staat nog niet vast, maar het programma van Perspective 2020 bestond uit de volgede 5 onderdelen:

– Een introductie van het thema door een spreker. 

– Een bedrijven markt waar 4 bedrijven een kraam hebben, en het mogelijk maken om een open discussie en conversatie te hebben over werkzaamheden, projecten, ambities en meer. 

– Tijdens de bedrijven markt zal ook een diner verzorgd worden. 

– Workshops die georganiseerd zijn door de bedrijven. Hier zal een uitdagend probleem gepresenteerd worden die de industrie op het moment bezig houden. De interactieve aard van de workshops zal er voor zorgen dat de studenten hun kennis en presenteervaardigheden kunnen laten zien, en de bedrijven een nieuw inzicht kunnen geven. 

– Een relaxte en leuke pubquiz waar de bedrijven en studenten een informele discussie kunnen hebben.

– Een netwerkborrel voor een geselecteerde groep studenten. 

Hou de website en de social media dus goed in de gaten voor Perspective 2021!