We zijn enthousiast en trots om ons nieuwe evenement aan te kondigen: Perspective. Perspective zal op 5 oktober 2020 plaatsvinden van 16:00 – 21:00. Het evenement zal voor ongeveer 40 studenten en 4 bedrijven zijn. Ons doel met perspective is het faciliteren van het opbouwen van de communicatie en relatie tussen bedrijven en studenten. COVID-19, de huidige pandemie, heeft een grote impact gehad op onze maatschappij en industriën. Elk bedrijf heeft moeten leren omgaan met deze crisis. Daarom zal het thema van perspective dit jaar ‘Managing a Crisis’ zijn.

Het programma van perspective 2020 bestaat uit 5 onderdelen:

– Een introductie van het thema ‘Managing a Crisis’ door een spreker. 

– Een bedrijven markt waar 4 bedrijven een kraam hebben, en het mogelijk maken om een open discussie en conversatie te hebben over werkzaamheden, projecten, ambities en meer. 

– Tijdens de bedrijven markt zal ook een diner verzorgd worden. 

– Workshops die georganiseerd zijn door de bedrijven. Hier zal een uitdagend probleem gepresenteerd worden die de industrie op het moment bezig houden. De interactieve aard van de workshops zal er voor zorgen dat de studenten hun kennis en presenteervaardigheden kunnen laten zien, en de bedrijven een nieuw inzicht kunnen geven. 

– Een relaxte en leuke pubquiz waar de bedrijven en studenten een informele discussie kunnen hebben.

– Een netwerkborrel voor een geselecteerde groep studenten. 

Hou dus de volgende datum vrij in je agenda en schijf je in door het contact formulier in te vullen! 5 oktober 2020, van 16:00 tot 21:00.    

Voor perspective zal er 5 euro in rekening gebracht worden, hier zul je later bericht over krijgen. Ook is er een maximum capiciteit van 40 studenten om het evenement COVID-19 proof te kunnen houden. De taal van het evenement zal in het Nederlands zijn, in verband met de bedrijven aanwezig. Als er meer inschrijvingen zijn dan deze 40 plekken, zal er geselecteerd worden op studievoortgang en CV.  

Hoe heb je Business Core Eindhoven gevonden? (verplicht)
FacebookMailingWebsiteFriend/Fellow studentPromotion op TU/ePromotion on Fontys

Wat is je reden om Perspective bij te wonen?
WerkstudentOriëntatieAfstudeerstageStartersfunctie

Opmerkingen

Upload je CV (.pdf of .doc) (verplicht)
Met het delen van het CV geef je toestemming dat deze, en je studievoortang gedeeld mag worden met de desbetreffende bedrijven.


Warning: Use of undefined constant ICL_LANGUAGE_NAME_EN - assumed 'ICL_LANGUAGE_NAME_EN' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /srv/home/business-corenl/domains/business-core.nl/htdocs/www/wp-content/themes/enfold/framework/php/class-framework-widgets.php on line 73