We zijn enthousiast en trots om ons nieuwe jaarlijkse evenement aan te kondigen: Perspective. Perspective zal elk jaar terugkomen rond oktober. Perspective 2021 zal plaatsvinden op 6 oktober en zal starten om 15:30.  Het evenement is kleinschaliger en gericht op studenten die verder zijn in hun acedemische carrière. Het evenement zal zijn voor ongeveer 40 studenten en 4 bedrijven. Ons doel met Perspective is het faciliteren van het opbouwen van de communicatie en relatie tussen bedrijven en studenten. 

Het programma zal bestaan uit 5 onderdelen:

– Een introductie van het thema door de spreker. 

– Een bedrijven markt waar 4 bedrijven een kraam hebben, en het mogelijk maken om een open discussie en conversatie te hebben over werkzaamheden, projecten, ambities en meer. 

– Tijdens deze bedrijven markt zal ook een diner verzorgd worden. 

– Workshops die georganiseerd zijn door de bedrijven. Hier zal een uitdagend probleem gepresenteerd worden die de industrie op het moment bezig houden. De interactieve aard van de workshops zal er voor zorgen dat de studenten hun kennis en presenteervaardigheden kunnen laten zien, en de bedrijven een nieuw inzicht kunnen geven. 

– Een relaxte en leuke pubquiz waar de bedrijven en studenten een informele discussie kunnen hebben.

– Een netwerkborrel voor een geselecteerde groep studenten. 

Door de veranderende Corona-maatregelen zijn wij helaas genoodzaakt om Perspective ’21 af te lassen. We hopen jullie te kunnen ontvangen op een van onze evenementen aankomend jaar!