Business Core Eindhoven organiseert door het jaar heen verschillende interessante lunchlezingen in samenwerking met bedrijven uit verschillende zakelijke vakgebieden om studenten te laten kennis maken met deze bedrijven.

Denk je aan ons, dan denk je aan accountants. Maar wij zijn zo veel meer dan dat! Wij zijn probleemoplossers, change managers, risicomanagers, datawetenschappers en growth hackers. Vertrouwen is ‘our middel name’. Met wereldwijd 312.000 medewerkers, ieder met hun eigen mening en visie, zijn wij benieuwd naar die van jou. Hier bij EY maak je het verschil. Je ontwikkelt je skills en vergroot je mindset. Je zet je creativiteit en intellect in om te werken aan complexe problemen waar bedrijven, overheden en de samenleving dagelijks mee te maken hebben.

EY (Tech) Consultancy is het snelst groeiende onderdeel. Samen met onze klanten werken we aan strategische veranderingen en nieuwe, innovatieve manieren van denken. Bijna altijd speelt technologie daarbij een cruciale rol. Soms gaat het om vraagstukken die heel specifiek met een branche te maken hebben, dan weer om het benutten van groeikansen of om het beschermen van bedrijven tegen allerlei risico’s. De belangrijke gebieden waarop we opereren, zijn: CertifyPoint, CFO Services (Financial Advisory Services), Cyber Security, Forensic & Integrity Services, SAP Competence Centre, Data & Advanced Analytics, Financial Services Risk Management, Healthcare Management, Internal Audit Control & Compliance, People Consultancy Services, Strategy, Technology Consulting, Supply Chain & Operations en Actuarissen. Deels overlappen ze elkaar en heel vaak werken de verschillende specialisten nauw met elkaar samen. Veel van onze opdrachtgevers zijn grote internationale ondernemingen. We kijken altijd verder dan de kansen, de cijfers en de resultaten van een onderneming of organisatie alleen. Onze international purpose is namelijk: Building a better working world. Daarmee bedoelen we dat we niet alleen een bijdrage willen leveren aan de business van onze klanten, maar ook aan de rol die zij spelen in hun omgeving en dus aan een beter werkende wereld.

Ben je geïnteresseerd om meer te leren en om in contact te komen met dit bedrijf? Schrijf je dan in door middel van het onderstaande contactformulier. 

    How did you find Business Core Eindhoven (required)
    FacebookMailingWebsiteFriend/Fellow studentPromotion op TU/ePromotion on Fontys

    I would like to recieve the Business Core Eindhoven Newsletter