Woensdag 2 juni 2021 zal Count & Cooper een Business Case organiseren in samenwerking met Business Core Eindhoven! De Business Case zal volledig online plaatsvinden, in het platform Talentspace, en zal van 13:00 – 17:00 zijn.

Count & Cooper is een bedrijf dat innoveert in de bouwwereld. De bouwwereld weet en zegt al meer dan twintig jaar dat ze ingrijpend moet veranderen. Onze samenleving stelt steeds hogere eisen aan infrastructuur en bouwplannen. Daardoor is de oude, vertrouwde manier van werken simpelweg niet goed genoeg meer. Punt. Maar gek genoeg verandert er in de praktijk eerlijk gezegd vrij weinig. En dat komt niet omdat partijen niet willen veranderen, het komt omdat ze eigenlijk niet weten hoe. Met andere woorden; de bouwwereld heeft een impuls van buitenaf nodig. Een partij die denkt vanuit andere conventies en die nieuwe technologieën gebruikt. Een partij die geen bedreiging vormt, maar juist een sterke aanwinst is. Die partij is Count & Cooper.
Het grootste taxibedrijf ter wereld heeft geen eigen auto’s. En de grootste hotelketen ter wereld heeft geen eigen kamers. Dit zijn nextgen bedrijven die simpelweg partijen bij elkaar brengen en technologie gebruiken om dat zo efficiënt, betrouwbaar en winstgevend mogelijk te doen. Game changers. En dat is nou precies hoe wij impact maken; wij zijn de bouwer die niet bouwt.

Ben je aan het einde van je Bouwkunde bachelor of studeer je een Bouwkunde master dan wel OML, schrijf je dan in door het contactformulier hieronder in te vullen! Voor deze Business Case zal er een goodiebag verzorgd worden, mocht je hier in geïnteresseerd zijn vul dan ook je adres in in het contactformulier.

    Hoe ben je bij Business Core Eindhoven gekomen? (verplicht)
    FacebookMailingWebsiteVriend/studiegenootPromotie op de TU/ePromotie op de fontys