Business Core Eindhoven organiseert door het jaar heen verschillende evenementen met bedrijven uit diverse zakelijke vakgebieden om studenten te laten kennis maken met deze bedrijven. Deze keer verzorgt Count & Cooper een Business Case. De dag begint om 19:00 met een Case en wordt afgesloten met een borrel. Hieronder vertelt Count & Cooper kort wat ze doen!

If you do what you did, you get what you got

De bouwwereld weet en zegt al meer dan twintig jaar dat ze ingrijpend moet veranderen. Onze samenleving stelt steeds hogere eisen aan infrastructuur en bouwplannen. Daardoor is de oude, vertrouwde manier van werken simpelweg niet goed genoeg meer. Punt. Maar gek genoeg verandert er in de praktijk eerlijk gezegd vrij weinig. En dat komt niet omdat partijen niet willen veranderen, het komt omdat ze eigenlijk niet weten hoe. Met andere woorden; de bouwwereld heeft een impuls van buitenaf nodig. Een partij die denkt vanuit andere conventies en die nieuwe technologieën gebruikt. Een partij die geen bedreiging vormt, maar juist een sterke aanwinst is. Die partij is Count & Cooper.

 Het grootste taxibedrijf ter wereld heeft geen eigen auto’s. En de grootste hotelketen ter wereld heeft geen eigen kamers. Dit zijn nextgen bedrijven die simpelweg partijen bij elkaar brengen en technologie gebruiken om dat zo efficiënt, betrouwbaar en winstgevend mogelijk te doen. Game changers. En dat is nou precies hoe wij impact maken; wij zijn de bouwer die niet bouwt.

 Ben je geïnteresseerd om actief bezig te zijn met een Business Case uit de praktijk en in contact te komen met Count & Cooper? Schrijf je dan in door middel van het onderstaande contactformulier. 

    Hoe ben je bij Business Core Eindhoven gekomen? (verplicht)
    FacebookMailingWebsiteVriend/studiegenootPromotie op de TU/ePromotie op Fontys

    Gaat u akkoord met het delen van uw studievoortgang met het deelnemende bedrijf?
    Ik ga akoord

    Ik wil graag de nieuwsbrief van Business Core Eindhoven ontvangen